+36 30 284 5332 info@coachingneked.hu

Igen, sokszor nem tudjuk rávenni a másikat, hogy ugyanaz legyen neki fontos, mint nekünk. Eltérő ritmusban fejlődünk, értünk meg bizonyos dolgokat, és nincs kivel megbeszélni, mert a párunk nem ott tart, ahol mi.

Lehetséges, hogy egyedül járj párkapcsolati coaching ülésekre? Igen, lehetséges. Egyik ügyfelem az ülésekre egyedül járt, de a témája a házassága volt, amelyben nem voltak kirívóan nagy gondok, de el kellett magában rendeznie azt, hogy hosszú évek után hogyan gondoljon önmagára nőként és a férjére társként. Itt a coaching tárgya a kapcsolat volt, tehát tudott róla egyedül is gondolkodni, tudott önmagának a kapcsolat fejlesztése érdekében célokat kitűzni.

Azt amit ebből megértett, megfogalmazott, be tudta építeni a házassága mindennapjaiba, és így megmentette önmagát és a párját is egy halom felesleges feszültségtől.

A párkapcsolati coachingban egyedül is végig tudod gondolni, hogyan kötődsz a másikhoz, mik az igényeid, mik lehetnek az övő, melyek a ki nem mondott mondatok, ki nem fejezett érzelmek, melyek lehetnek a közös célok, hogyan lehet kibillenteni a kapcsolatot a régi játszmák által okozott gödörből.

Nézd meg a honlapunkat, és keress meg bennünket, és egyeztessünk időpontot egyéni vagy párkapcsolati kihívásaidra.