Sokszor felmerül karrier coaching folyamatok során Seneca gondolata, miszerint „Semmilyen szél nem kedvező annak a hajónak, ami nem tudja milyen kikötőbe tart.”.

Hogyan értelmezhetjük ezt a karrier coaching során? Reális önismeret és tudatosság, célok kitűzése, ami elengedhetetlen akkor, ha valóban olyan munkahelyet szeretnénk találni magunknak, ahol szakmai sikereket érünk el, a magánéletben pedig biztonságot teremtünk magunknak és a családunknak.

Egyik ügyfelem marketing menedzseri diplomát szerzett több mint 20 évvel ezelőtt. Pár hónapja azzal keresett meg, hogy a kiégés jeleit tapasztalja magán, nem tud aludni, folyamatosan a munka, a feladatai vannak a gondolataiban, azonban már nem örömmel tölti el mindez, ahogyan korábban történt. Türelmetlen a kollégáival, saját magával is. Mit tegyen?

A 6 alkalmas coaching folyamatban ránéztünk, hogy annak idején miért választotta a marketing menedzseri szakmát, mik voltak akkor a mozgatórugói és most mik a prioritásai.  Sok-sok felismerés hatására, egy maga számára merész döntést hozott. Mivel az angol nyelvet az évek során szinte anyanyelvi szinten sajátította el, elindított egy saját vállalkozást és szakfordító lett. Elmondása szerint segítség nélkül nem tudta volna meghozni ezt a döntést, annyira kimerült és elkeseredett volt, hogy egyetlen megoldásnak a munkahelyváltást látta, a karrierváltásban nem is gondolkodott.

Nézd meg a honlapunkat, és keress meg bennünket, és egyeztessünk időpontot egyéni vagy párkapcsolati kihívásaidra.

Hívj egy kattintással