+36 30 284 5332 info@coachingneked.hu

Párkapcsolati coaching

Ismerjétek meg önmagatok és a másik igényeit, működését!

„Hosszú ideig jártunk párterápiára, de nem hozott kézzel fogható változást. Ildivel néhány alkalom alatt rátaláltunk arra, hogyan működünk, és kialakítottuk a mindkettőnknek élhető kereteket.”

Hogyan segít a Párkapcsolati Coaching?

Válságban van a kapcsolatod? Úgy érzed, hogy nincs kiút? Szeretnél végre egy jól működő párkapcsolatot? Nem vagy egyedül ezekkel a gondolatokkal. Talán nincs is olyan kapcsolat, házasság, ahol ne lenne hullámvölgy, elakadás, olyan viszont gyakran előfordul, hogy nem beszélnek a problémákról, mindent a szőnyeg alá söpörnek.

A párkapcsolati coach abban segít, hogy a kialakult vagy kialakulóban lévő konfliktusokat megfelelő módon tudjátok kezelni, valamint abban, hogyan lehetséges az egyéni szükségletek, vágyak igényét, mértékét és módját megfogalmazni egymásnak. Ehhez szükség van különböző kommunikációs és konfliktuskezelési technikák elsajátítására, nyitottabbá kell válnunk a társunk és önmagunk őszinte megismerésére. A coaching folyamat után képessé váltok építő jellegű beszélgetéssé formálni a konfliktushelyzeteket és ezáltal valódi megértés és elfogadás alakul ki közöttetek.

A párkacsolati coaching keretében egyedül is dolgozhatsz a házasságodon, kapcsolatodon, ha nem tudod motiválni a társad, hogy eljöjjön veled.

Párkapcsolati coaching

Teljesítsétek ki a kapcsolatotokat!

Leggyakrabban előforduló témák a teljesség igénye nélkül

Én közelebb akarok kerülni hozzá, ő menekül. Mit tegyek?
Hogyan működtessünk jól mozaik családot?
Állandóan elbeszélünk egymás mellett, már nem is figyel rám a társam.
Szeretnénk újraépíteni a kapcsolatunkat.
Mik lehetnek a közös céljaink ennyi év után?
Kirepültek a gyerekek. Most mi tart minket össze?
Mit tegyünk, hogy több időnk legyen egymásra?
Hogyan fogok párt találni?
Mit tanultam az előző kapcsolataimból, amit tovább vinnék a következőbe?
Túl fogom élni a válást? Ismét magamra találok majd? Hogyan vágjak bele?