+36 30 284 5332 info@coachingneked.hu

Mi a coaching?

A coaching a személyes fejlődéseddel foglalkozik, elősegíti a teljesítményed növelését. Segít abban, hogy tudatosan cselekedj, gondolkodj, pozitív irányba változtass az életeden, annak érdekében, hogy a saját elvárásaid szerinti legjobbat hozhasd ki magadból.

Mi hogyan vagyunk jelen a coaching folyamatban?

A kérdéseinkkel és különböző coaching eszközökkel, szolgáltatások által támogatunk abban, hogy önismereti fejlődésed során felfedezett erősségeid segítségével megtaláld a céljaidat, és azok eléréséhez a saját megoldásaidat. Mi biztosítjuk ehhez számodra az időt, a figyelmet, a biztonságos légkört, a konkrét eszközöket. Ítélkezés nélkül, őszinte partneri viszonyban vagyunk jelen.

szolgáltatások, Szolgáltatások

Hogyan zajlik a coaching folyamat?

A coaching ülés négyszemközt zajlik online vagy személyesen. Az ülésen elhangzottakkal kapcsolatban szigorú titoktartás fogadunk.

w

1. Lépés

Megismerkedés után közösen eldöntjük, hogy valóban a coaching szolgáltatások nyújtják-e számodra a leghatékonyabb támogatást.

i

2. lépés

Tisztázzuk az együttműködés kereteit és az elvárásokat.

3. lépés

Kitűzzük a céljaidat, ezután a megoldások keresésére és a szükséges lépések megtervezésére, a vállalásaid követésére fókuszálunk.

N

4. lépés

Értékeljük és lezárjuk közösen a coaching folyamatot, és megbeszéljük a következő lépéseket, tennivalókat.

A coaching találkozók átlagos időtartama 60 perc. Tapasztalataink szerint 6-8 alkalom alatt elérjük a kitűzött célt, de természetesen egyedi megállapodást kötünk erre vonatkozóan. Hetente vagy kéthetente találkozunk, így a teljes folyamat 3-5 hónap lehet.

Nézz ki egy alkalmas időpontot egyszerűen az időpont foglalónkon: https://calendly.com/coachingneked/elso-first-consultation-par-relationship-coaching

 

Mi történik akkor, ha nem coachingra van szükséged?

Ha a folyamat bármely pontján úgy látjuk, hogy nem coachingra van szükséged a problémád megoldására, akkor azonnal jelezzük ezt neked, és javasolni fogjuk, hogy milyen szakemberhez érdemes fordulnod.

szolgáltatások, Szolgáltatások