+36 30 284 5332 info@coachingneked.hu

Tegye fel a kezét, aki néha nem érzi úgy, hogy elszalad mellette az élete és az egész élet egy mókuskerék? Az már egy fontos tudatosítás, amikor felismerjük, hogy nem töltünk elég időt azokkal a dolgokkal, amelyek igazán fontosak számunkra. Egy-egy darálós hét után azt érezzük, hogy egy újabb hét elment és mi mindenre nem volt időnk. Ilyenkor jól jön egy külső segítség, aki támogat minket abban, hogy átgondoljuk az adott életfázisunkban betöltött szerepeinket, feladatainkat és vágyainkat, igényeinket. Mi az, amit csinálunk és mi az, amit csinálni szeretnénk?

Időhiány: legtöbbször saját magunkra nem jut

Egyik ügyfelemmel amikor feltérképeztük, hogy mely szerepekben talál magának legnehezebben időt, hol legjobban észlelhető az időhiány, hamar szembesült azzal, hogy épp a saját igényei, vágyai szorulnak leginkább háttérbe. Mire minden feladatával végez, épp csak magára nem jut már elég idő. A coaching folyamat segített neki abban, hogy megtalálja és célzottan beépítse az életébe azokat a programokat, tevékenységeket, melyek számára fontosak.

A coaching nem véletlen a sport területéről indult el, ahol kell a fegyelem és szorgalom az eredmények eléréséhez. A magánéletünkben épp ilyen fegyelmezetten, céltudatosan és következetesen kell követnünk a saját céljaink elérésének útját. Légy ugyanannyi elvárással magad felé az egyéni céljaid terén, mint mikor az elvégzett feladatokat húzod ki a listádról. 

Gyere és ismerkedj meg a coaching módszerünkkel, hogy segíthessünk neked is egy teljesebb és tudatosabb életet élni!

Nézd meg a honlapunkat, és keress meg bennünket, és egyeztessünk időpontot egyéni vagy párkapcsolati kihívásaidra.