+36 30 284 5332 info@coachingneked.hu

Nathaniel Branden, Az önbecsülés 6 alappillére című könyvében megfogalmazta, hogy az önértékelés az egyik legfontosabb erőforrás, ami segít abban, hogy felkészüljünk a jövő kihívásaira.

Egy kutatás szerint leggyakrabban önértékelési problémákra vezethető vissza a döntéshozatal nehézsége. Az önismeret segít abban, hogy vezetőként döntéseket tudj hozni. Hiszen, ha kellő magabiztossággal rendelkezünk, ismerjük a képességeinket hiszünk önmagunkban és el tudjuk érni a céljainkat.

A munkahelyen is keresik az együttműködés lehetőségét, lelkesek és törekednek a közös megoldásokra akik pozitív önértékeléssel rendelkeznek.

Alapvető igényünk a munkahelyen, hogy olyan környezetben dolgozzunk, ahol elismernek bennünket, értékeljék a munkánkat. Nehéz pillanatokban – elbocsátás, gazdasági válság – segít bennünket az, ha az önbecsülésünk nem csupán a munkából származik.

Pozitív önértékelés esetén könnyebben tűzünk ki célokat munkahelyen is, és jobban elköteleződünk annak megvalósítása mellett. Bizonyítottan sokkal többet tudunk kihozni magunkból, mint amennyit gondolnánk elsőre.

Segítünk abban, hogy a megfelelő önértékelésed segítsen a munkahelyi céljaid elérésében.

Nézd meg a honlapunkat, és keress meg bennünket, és egyeztessünk időpontot egyéni vagy párkapcsolati kihívásaidra.