Coaching ügyfelem egy fiatal lány, aki külföldön tanult, most ott is dolgozik, így személyes coaching nem volt megvalósítható ezért online tartottuk az üléseket. Az online coachingnak megvannak a hátrányai, de ha jól felkészülünk mindketten és megvan köztünk a bizalom, akkor ugyanolyan jól működik, mint a személyes verzió.

Természetesen sokkal fárasztóbb koncentrálni egy online hívásban, mint amikor a másikat személyesen látom, és energiáink a térben összeadódnak, és inspiráljuk egymást. Ugyanakkor ha valaki földrajzilag távol van, vagy betegség miatt lemondaná az aktuális ülést, és ezzel jelentős hátrányt szenvedne a problémája megoldása, az online lehetőség mindig ott van lehetőségként, és ugyanolyan értéket képvisel, mint a személyes jelenlét.

A hozzám járó párok egyike közül a férfinak nagyon nehéz volt elindulnia a munkahelyéről, és időnként késett az ülésekről. Ez a személyes jelenléti coaching talán egyetlen hátránya, hogy be kell kalkulálni a munkahelyi zűröket, a közlekedést, a parkolást, így az online hívás egyszerűbb, hiszen csak 5 perccel előtte kell bekapcsolni a számítógépet vagy a mobiltelefont.

Ha a párosnak kicsik a gyerekeik, szintén egyszerűbb megoldani otthonról az online coachingot, mintha erre az alkalomra bébiszittert vagy más segítséget kellene bevonniuk, és megszervezni az oda-és visszajutást.

Szóval online vagy személyesen?

Mindkettő megfelelő, és teljes értékű ülést jelent. Találjuk meg a neked megfelelőt!

Te melyiket tartod jobbnak, elérhetőbbnek a számodra?

Miben segíthetünk?

Nézd meg a honlapunkat, és keress meg bennünket, és egyeztessünk időpontot egyéni vagy párkapcsolati kihívásaidra!

Hívj egy kattintással