+36 30 284 5332 info@coachingneked.hu

Karrier coaching

Találd meg vagy válts pályát, valósítsd meg a terveid!

„Ildivel a coachingban azt kaptam, amire a legnagyobb szükségem volt egy nehéz munka- és életpálya szakaszban: segített fókuszálni, irányba tett és megerősített.”

Hogyan segít a Karrier Coaching?

Amikor felismered, hogy a jelenlegi munkahelyeden nem vagy elég motivált, nem jó a kapcsolatod a kollégáiddal, vezetőddel, már vasárnap délután szorongsz a hétfői naptól, akkor bizonyára eljött az ideje a váltásnak, változtatásnak.
A karrier coach támogatást nyújt a jelenlegi munkahelyen történő karriertervezésben, vagy akár az új, álommunkahely megtalálásában és az álláskeresés folyamatában: önéletrajzírás, interjúra való felkészülés. Azonosítjuk a személyes erősségeidet és készségeidet, amelyek tudatosításával sikereket érhetsz el, megtaláljuk a munkahelyi céljaidat, egyéni motivációkat, annak érdekében, hogy vasárnap este örömmel tekints az előtted álló munkahétre. A karrier coaching folyamat hatására büszkén és bátran tudod kommunikálni az ismert és feltárt erősségeidet, amit az önéletrajzírásban és az állásinterjún is magabiztosan kamatoztatni tudsz.

Karrier coaching

Találd meg a neked megfelelő munkát vagy hivatást!

Leggyakrabban előforduló témák a teljesség igénye nélkül

A jelenlegi munkahelyemen szeretnék magasabb pozícióba kerülni.
Gondolkodom a munkahelyváltáson, de bizonytalan vagyok.
Milyen munka/munkahely való nekem?
Már rengeteg helyre elküldtem az önéletrajzom, de nem hívtak be interjúra.
Hogyan készüljek fel az állásinterjúra?
Hogyan küzdjem le a munkahelyváltással járó stresszt?