+36 30 284 5332 info@coachingneked.hu

Life coaching

Teremtsd meg magad számára az én-időt, valósítsd meg a céljaid!

„A munkám és a családom mellett nagyon kevés időm volt magamra, kevés volt az úgynevezett “én-idő”. Rengeteg ötletem volt, egyikbe-másikba is belekaptam, de Zsófival végzett coaching alatt rendszerbe tudtam ezeket szedni.”

Hogyan segít a Life Coaching?

Úgy érzed, hogy az egész világ összeesküdött ellened, a feladataid tornyosulnak, nincs elegendő időd magadra? Magánéletünkben gyakran szembesülünk feladatokkal, problémákkal, amire reagálnunk kell, és vannak helyzetek, amikor nem elegendő már ehhez a megszokott rutin. Ekkor segít a life coaching, ami egy rendkívül hatékony személyes fejlesztő folyamat, cél- és eredményorientált egyben. Life coach segítségével felfedezed a körülötted lévő lehetőségeket és felismered benne a saját felelősségedet, megtanulod priorizálni a magánéleti teendőidet és sokkal több időd lesz azokra a dolgokra, ami feltölt, plusz energiát ad.
És van egy jó hírünk, a life coachingnak nem csak a magánéletben vannak hozadékai, hanem a munkahelyi teljesítményedben is változásokat hozhat. A life coaching hatására megnő az önbizalmad, javulnak a személyes kapcsolataid, kiegyensúlyozottabb leszel.

Life coaching

Teljesedj ki az életedben, találd meg önmagad erősségeit!

Leggyakrabban előforduló témák a teljesség igénye nélkül

Nincs időm semmire…

Miért nem tudok senkinek nemet mondani?

Hogyan tudnék végre én is pihenni, feltöltődni?

Szeretnék magabiztosabban kommunikálni.
Egyedül nevelem a gyermekem, semmire sincs időm.
Biztos, hogy elég jó szülő vagyok?
Szeretnék lefogyni.
Szeretnék változást az életemben, de nem tudom még pontosan, hogy mit.
Mindenki elvárásainak megfelelek, de magamra már nincs időm.