Köszönjük

Köszönjük, hogy felvetted velünk a kapcsolatot! Üzeneted feldolgozása után jelentkezünk nálad.

Coachingneked.hu

Azt vallom, hogy bár vannak meghatározó képességeink, akár akadályaink, sokat tehetünk önmagunk fejlesztéséért, passzív erőforrásaink felhasználásáért, ha igazán elszánjuk magunkat.
Az elmúlt években számos sikeres egyéni coaching ügyfelemmel örülhettem a változásaiknak, fejlődéseiknek.

Elsősorban pároknak, sportolóknak és szüleiknek szeretnék segíteni abban, hogy elakadásaikat leküzdjék, de egyéni élethelyzet változással, tervekkel is kereshettek engem. Egy év alatt sikeresen fogytam több mint 30 kilót mozgással és életmódváltoztatással, illetve elkezdtem box edzésekre járni, így azt gondolom, jól tudom segíteni azokat, akiknek hasonló céljaik vannak.

Szinte mindenki életében eljön az a pillanat, amikor munkahelyet vagy karriert vált. Hiszek abban, hogy az álommunkahely megtalálása és az odavezető út – önéletrajz megírása, interjúra való felkészülés – is lehet stresszmentes, ha alaposan megtervezzük a szükséges lépéseket.

Segítek abban is, hogy önismerettel tudatosítsd a szakmai és személyes értékeidet, ami magabiztossá tesz a munkában és magánéletben egyaránt.

köszönjük, Köszönjük

Érdeklődésem középpontjában a munka és magánélet egyensúlya, az időgazdálkodás, az emberi kapcsolatokat építő kommunikáció általában és interkulturális környezetben állnak. Fontosnak tartom, hogy mind a magánéletben, mind a munkában tudjuk, hogy mire van szükségünk és ne mások elvárásainak éljünk. Úgy gondolom, hogy megfelelő döntésekkel, apró lépésekkel mindenki közelebb kerülhet céljaihoz és elégedettebbé, boldogabbá válhat az életében. Ebben szeretnék támogatást nyújtani.

Szabadidőmet a természetben szeretem leginkább tölteni: kerékpáron, kajakban vagy gyalogosan.

Hívj egy kattintással