COACHING NEKED
Weboldal alcíme
Tedd meg az első lépést!
Lorem ipsum

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Ha szeretnél bejelentkezni hozzám egyéni coachingra, akkor töltsd ki a lenti kapcsolati űrlapot, rövidesen visszajelzek Neked e-mailben és egyeztetünk időpontot az első alkalomra.

A leggyakoribb kérdések, amit az ONLINE EGYÉNI COACHINGGAL kapcsolatban fel szoktak tenni az érdeklődők:

Hogyan? Én a SKYPE-coachingot javaslom, ez megbízhatóan működő, bárki számára elérhető forma. De ha más, számodra megfelelőbb online kommunikációs platformot szeretnél használni, arra is nyitott vagyok. Fontos, hogy lássuk is egymást a beszélgetés során! Az írásbeli forma, a chat nem elég hatékony, a csak hangalapú (pl. telefon) kommunikáció pedig nem adja meg azt a közvetlenséget, amit a nonverbális kommunikáció és a szemkontaktus meg tud adni a videó-beszélgetésen keresztül.

Meddig tart a coaching-folyamat? A témádtól függ, de legtöbbször 3-4 alkalom (alkalmanként 90 perc) szükséges ahhoz, hogy reális, konkrét, akciótervvel megtámogatott, sikerre vivő célokat és megoldásokat dolgozzunk ki a coaching-beszélgetések során. Hetente-kéthetente egyszer beszélgetünk, tehát kb. egy-két hónapig tart egy coaching-folyamat. Természetesen egyéni igénytől függően ettől hosszabb vagy rövidebb is lehet a coaching időtartama; az ÉVES TERVEZÉS coaching például csak egy alkalmat vesz igénybe (december-januárban elérhető!).

Mennyibe kerül? Az egyéni coaching ára (egy alkalom/90 perc): 10.000 Ft, amelyet banki átutalással tudsz rendezni.  

Ha további kérdésed van, ha bizonytalan vagy abban, hogy neked való-e a coaching, bátran tedd fel a kérdéseidet, szívesen válaszolok!

Nem maradt más hátra, mint hogy bejelentkezz ezen az űrlapon! Rövidesen válaszolok a megkeresésedre e-mailben.

Ha pedig inkább telefonon szeretnél velem egyeztetni, természetesen azt is megteheted, elérhetőségeim:

Ur Anita

ur.anita@gmail.com

0620/350-9658


A bizalmad nagyon fontos számomra. A megadott email-címedet nem tárolom, nem használom fel kéretlen üzenetek küldésére és nem adom ki harmadik félnek; kizárólag kapcsolatfelvételi célt szolgál. A neved és az email-címed megadásával hozzájárulsz az emailben történő kapcsolatfelvételhez. Amennyiben telefonon keresel meg, a telefonszámodat nem mentem el, nem tárolom, nem használom fel egyéb célra, a részedről kezdeményezett telefonos kommunikáció kizárólag kapcsolatfelvételi célt szolgál.

RÉSZELETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓT ITT TALÁLSZ.

Az űrlapot sikeresen elküldted!