COACHING NEKED
Weboldal alcíme
Tedd meg az első lépést!
Lorem ipsum

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Ha szeretnél bejelentkezni hozzám egyéni coachingra, akkor töltsd ki a lenti kapcsolati űrlapot, rövidesen visszajelzek Neked e-mailben és egyeztetünk időpontot + helyszínt az első alkalomra.

Az aktuális ajánlatra (jelenleg: ÉVES TERVEZÉS coaching) is a lenti űrlapon tudsz jelentkezni!

A leggyakoribb kérdések, amit az EGYÉNI COACHINGGAL kapcsolatban fel szoktak tenni az érdeklődők:

Hol tudunk találkozni? Budapesten. Célszerű semleges helyen, ami nem a munkahelyed. Keddi napokon a belvárosban, a Kálvin téren tudlak fogadni - előnye, hogy ezen a helyen nincs semmilyen zavaró tényező, nyugodtan tudunk beszélgetni, koncentráltan tudunk fókuszálni a témádra. Ettől eltérő időpontban kávézóban tudunk találkozni: lehet a te választásod a helyszín és tudunk neked megfelelő időpontot is választani.

Mikor tudunk találkozni? Első körben a KEDDI NAPOT javaslom, reggel 9-től délután 15 óráig - ebben az idősávban mindig elérhető a coaching-szolgáltatásom. Ha ez nem megoldható Neked, akkor igyekszem rugalmas lenni, javasolj te másik időpontot! Egy alkalom 90 perc időtartamú.

Meddig tart a coaching-folyamat? A témádtól függ, de legtöbbször 3-4 alkalom szükséges ahhoz, hogy reális, konkrét, akciótervvel megtámogatott, sikerre vivő célokat és megoldásokat dolgozzunk ki a coaching-beszélgetések során. Hetente-kéthetente egyszer találkozunk, tehát kb. egy-két hónapig tart egy coaching-folyamat. Természetesen egyéni igénytől függően ettől hosszabb vagy rövidebb is lehet a coaching időtartama; az ÉVES TERVEZÉS coaching például csak egy alkalmat vesz igénybe.

Mennyibe kerül? Az egyéni coaching ára (egy alkalom/90 perc): 10.000 Ft  

Ha további kérdésed van, ha bizonytalan vagy abban, hogy neked való-e a coaching, bátran tedd fel a kérdéseidet, szívesen válaszolok!

Nem maradt más hátra, mint hogy bejelentkezz ezen az űrlapon! Rövidesen válaszolok a megkeresésedre e-mailben.

Ha pedig inkább telefonon szeretnél velem egyeztetni, természetesen azt is megteheted, elérhetőségeim:

Ur Anita

ur.anita@gmail.com

0620/350-9658


A bizalmad nagyon fontos számomra. A megadott email-címedet nem tárolom, nem használom fel kéretlen üzenetek küldésére és nem adom ki harmadik félnek; kizárólag kapcsolatfelvételi célt szolgál. A neved és az email-címed megadásával hozzájárulsz az emailben történő kapcsolatfelvételhez. Amennyiben telefonon keresel meg, a telefonszámodat nem mentem el, nem tárolom, nem használom fel egyéb célra, a részedről kezdeményezett telefonos kommunikáció kizárólag kapcsolatfelvételi célt szolgál.

RÉSZELETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓT ITT TALÁLSZ.

Az űrlapot sikeresen elküldted!