COACHING NEKED
Weboldal alcíme
RÓLAM
Fejléc alcím szövege

UR ANITA

  tréner, coach

Pályám elején kilenc évig pedagógusként dolgoztam, utána felnőttképzési-vezetőképzési területen helyezkedtem el, vezetői kompetenciafejlesztéssel foglalkoztam módszertani szakértőként; közben folyamatosan továbbképeztem magam, tudatosan kerestem a tapasztalatszerzési lehetőségeket.

Trénerképzést és coachképzést is végeztem és több szakmai workshopon, továbbképzésen fejlesztettem tovább a tudásomat. A coachként végzett munkám során segítségemre van a saját 3 éves vezetői tapasztalatom és a trénerként és coachként a gyakorlatban, már több száz órában megszerzett jelentős módszertani eszköztár és tapasztalat. 2019-ben Norvégiába költöztem a családommal. Jelenleg a három kisgyermekem nevelése mellett online coachként dolgozom és eközben tudatosan figyelek a saját szakmai fejlődésemre.

Több éves tapasztalattal, rugalmas és nyitott hozzáállással, örömmel dolgozom az engem felkereső egyéni ügyfeleimmel: legyen az vezetői eszköztárában fejlődni kívánó vezető, a munka világába visszatérni kívánó anya, a karrierjét tudatosan építő munkavállaló, a saját útját és a munkájában önmegvalósítást kereső beosztott, illetve induló vagy már sikeres vállalkozó; önmagát kereső bármilyen életkorú és élethelyzetű ember, aki a továbblépés, a fejlődés és a kiteljesedés lehetőségét keresi.

Akkor is érdemes a coachingot igénybe venned, ha bizonytalan vagy abban, hogy mit is szeretnél pontosan, mert kifejezetten segíthet abban, hogy megtaláld azt a célt, amivel azonosulni és amiért lelkesedni tudsz.

Felkérésre csoportos coachingot is vállalok civil szervezetek vagy piaci szereplők részére, 4-12 fős csoportnak az alábbi témákban: változáskezelés, döntéselőkészítés, célkitűzés-célmegvalósítás, motiváció, önmegvalósítás, időmenedzsment, mindfulness alapok a gyakorlatban.

Én így dolgozom

A coaching megoldásközpontú műfaj. Az egyszerű, egyénre szabott, azonnal elkezdhető, tartósan továbbvihető megoldásokban hiszek. Abban, amit már holnap elkezdhetsz és 2 év múlva is lehetőséget ad a továbblépésre. Szeretnék mindenki számára elérhető szolgáltatást nyújtani, mert szerintem a coaching mindenki támogató és megoldáskereső eszköze lehet. Éppen ezért az én coachingom sallangmentes, laza, egyúttal hatékony és professzionális.

A coaching a te saját időd és lehetőséged a fejlődésre, ezt a lehető legoptimálisabban használjuk ki és a lehető legjobb megoldást keressük a te elérhető alternatíváid közül. Próbáld ki: szánj időt és fókuszált figyelmet a saját céljaidra, adj magadnak lehetőséget a fejlődésre és a továbblépésre!

Jelenleg kizárólag online dolgozom, skype-coaching formájában.

Jelentkezz be coachingra, kérj időpontot:

Ur Anita - tréner, coach
0620/350-9658
ur.anita@gmail.com