COACHING NEKED
Weboldal alcíme
LÉGY JELEN!
Mindfulness alapokra
építő
online tanfolyam


Fejléc alcím szövege

Mi a "LÉGY JELEN!" tanfolyam?

Egy egyedülálló tanfolyam - saját magadért! 4 alkalom, ahol minden alkalommal más téma van a fókuszban, de valamennyi megközelítés azt szolgálja, hogy jobban jelen légy a saját életedben. Alkalmanként 90 perc élő online coaching (skype formájában), ahol valóban saját magadra figyelhetsz és olyan szemléletet, módszereket, technikákat és gyakorlatokat sajátíthatsz el, amelyek bizonyítottan és kipróbáltan segítik a jelen megélését, a lelassulást, a feltöltődést és a valóban fontos dolgokra figyelést. Mindezt a gyakorlást segítő, elmélyítő köztes feladatok és utánkövető támogatás teszi teljessé!

Miért jó neked az online tanfolyam?

Lehet könyvekből is, de az valószínűleg kevésbé hatékony. Lehet otthon, egyedül is, de az talán kevésbé érdekes. Lehet más tanfolyamokon is, de így, ebben a formában, online ezt máshol biztosan nem kapod meg, tartalmában pedig saját fejlesztésű a módszertan és a tematika: a coaching tervezési és megoldási fókuszú szemlélete a mindfulness jelen-centrikusságával ötvözve. A tanfolyamon szakszerű és támogató bevezetést kapsz a mindfulness alapjaiba. Az egyes alkalmak között az érintett témákhoz fűződő élményeidet és érzéseidet még alaposabban megfigyelheted, a tudatosságodat növelheted; a gyakorlati elemeket elmélyítheted és beépítheted a hétköznapjaidba. Így ez a pár hét biztosan a saját fejlődésedről fog szólni!

Gyakran érzed úgy, hogy múlnak a hónapok és évek, de a dolgok és a történések nem téged szolgálnak, hanem csak te szolgálod őket?

Mindig az az érzésed, hogy sietsz valahová és mégsem éred utol magad?

A saját valódi feltöltődésedre csak nagyon kevés időd jut?

A stresszes mindennapok nyomot hagynak rajtad, de nem tudod, mit tehetnél ez ellen?

Valahogy minden túl gyors, túl sok és túl felelősségteljes és jó lenne ezen lazítani egy kicsit?

A leggyakoribb tevékenységeid már nem tudnak lelkesíteni, nehezen találod meg az örömet bennük?

Szeretnél megállni, lassítani, magadra figyelni egy kicsit, de nincsenek bevált módszereid erre?

Rendszeresen elemzed a múltat és tervezel a jövőre, de csak kevéssé tudsz igazán a jelenben élni?

AKKOR NEKED VALÓ A LÉGY JELEN! TANFOLYAM

"Rengeteg hasznos, egyszerű gyakorlatot adott a tanfolyam, ami szinte észrevétlenül épült be az életembe."

Szilvi (a legutóbbi Légy jelen! tanfolyam résztvevője)

A mindfulness és a coaching találkozása

Nem vagyok buddhista szerzetes, sem jógaoktató, sem pedig egyetlen világnézeti vagy spirituális irányzat elkötelezettje sem. Így aztán nem fogunk órákig meditálni, jógagyakorlatokat végezni vagy a spirituális belső utunkat kutatni. Ezek mindegyike nagyszerű módszer lehet a teljesebb élethez, de ezeknek a módszereknek nem én vagyok a hiteles közvetítője. Én coach vagyok, változások elindításában és kezelésében segítem az embereket, leginkább egyfajta katalizátornak érzem magam. Régi vágyam, hogy az általam nagyra tartott és hitelesnek érzett mindfulness szemléletet a mindennapi coaching-munkám gyakorlati technikáival ötvözzem. Így született meg ez a tanfolyam.

A mindfulness egy tudományos megalapozottságú irányzat, ha röviden kellene megfogalmazni, hogy mi a lényege, akkor az a tudatos jelenlét megtapasztalása.  A coaching pedig abban segít, hogy a saját erőforrásaidat mozgósítva találd meg a saját megoldásaidat egy helyzetre, egy problémára vagy egy vágyadra vonatkozóan. A coachingról itt találsz további információt.

Mit csinálunk a tanfolyamon?

4 alkalommal egyéni skype-coaching formájában (előre egyeztett időpontokban) ezt az 5 fontos témát járjuk körül. Mindezt köztes, elmélyítő feladatok és utánkövetés teszi teljessé!

A tervezett témák:

1. Én - itt és most. Mi hiányzik és mi van meg az életemben?

2. Rutinok és mindennapi tevékenységek. Hogyan érhető el jobb, teljesebb, hatékonyabb működés?

3. A pillanatban levés művészete. Szemlélet és technikák a jelen megéléséhez.

4. Stressz és nehézségek. Módszerek és lehetőségek a nehéz helyzetek kezelésére.

5. A saját utam. Fejlődési és tanulási lehetőségeim a jövőben, egyéni stratégiák kidolgozása.

"A tanfolyamon tanult és begyakorlott módszerek egyszerűen alkalmazhatóak hétköznapi helyzetekben, igazi mentőövek tudnak lenni a stresszes pillanatokban."

Orsi (a legutóbbi Légy jelen! tanfolyam résztvevője)

 Hol és mikor?

A LÉGY JELEN! tanfolyam kizárólag online (skype-coaching formájában) elérhető. Előnye, hogy bárhol is élsz: egy kis faluban vagy a világ másik végén - neked is elérhető! Előre egyeztetjük a neked megfelelő időpontot, igyekszem a neked megfelelő idősávokhoz rugalmasan igazodni.


"Sok technikát kaptam és kitapasztalhattam, hogy melyik az, ami nálam működik!"

Gabi (a legutóbbi Légy jelen! tanfolyam részvevője)

Mennyibe kerül a "LÉGY JELEN!" tanfolyam?

A 4 alkalmas, alkalmanként 90 perces online coaching tanfolyam ára, köztes elmélyítő feladatokkal és utánkövetéssel, 6 hét időtartamban:

49.000 Ft

A tanfolyam díját átutalással tudod befizetni.


Lassulj le. Töltődj fel. Légy jelen.