COACHING NEKED
Weboldal alcíme
ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
Lorem ipsum

Adatvédelmi Tájékoztató


Az adatok kezelője: a weboldalt üzemeltető Chariot of Culture Bt.  Székhely: 1096 Budapest, Lenhossék utca 20. F 501. Ügyvezető: Cziboly Ádám. Képviseli: Ur Anita (kültag). Kontakt: ur.anita@gmail.com; 0620/350-9658

Az adatkezelés célja és jogalapja: a weboldal látogatása során a "Kapcsolat" menüpont alatt található KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAPON adhat meg a felhasználó személyes adatokat. Ezek: VEZETÉKNÉV, KERESZTNÉV és EMAIL-CÍM. Ezen adatok megadása ÖNKÉNTES. Célja: a kapcsolatfelvétel kezdeményezése a weboldal látogatója részéről. Ezen adatokat csak és kizárólag arra a célra használom fel, hogy a szolgáltatásom iránt érdeklődő vagy azt igénybe venni kívánó felhasználó megkeresésére, kapcsolatfelvételi kezdeményezésére válaszoljak EMAILBEN, EGYSZERI alkalommal tájékoztatás, időpontegyeztetés céljából. A felhasználónak lehetősége van telefonon is kapcsolatfelvételt kezdeményezni velem. Amennyiben telefonon keresel meg, a telefonszámodat nem mentem el, nem tárolom, nem használom fel egyéb célra, a telefonos kommunikáció is kizárólag kapcsolatfelvételi célt szolgál. Ezen személyes adatokat nem tárolom, nem gyűjtöm, nem építek belőle adatbázist és az érintettek hozzájárulása nélkül a későbbiekben nem használom fel semmilyen üzleti, marketing vagy egyéb célra, az érintetteket nem keresem meg további ajánlatokkal, hírlevelet nem működtetek. Harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom ki a megadott személyes adatokat.

A felhasználó jogai a kezelt adataival kapcsolatban: a felhasználó bármikor kérhet tájékoztatást a kezelt adatairól (ld. előző fejezet), bármikor helyesbítheti azokat (pl. adatváltozás esetén) és kérheti azok törlését. Törlés kérése esetén a kapcsolatfelvételre irányuló szándékot semmisnek tekintem és a saját felhasználói email-fiókomból törlöm a kapcsolatfelvételre vonatkozó megkeresést illetve az ehhez kapcsolódó levelezést.

A weboldal használatával kapcsolatban gyűjtött egyéb információk: az adatkezelő a weboldal látogatása során semmilyen olyan személyes adatot nem gyűjt a felhasználóról, amely alapján beazonosítható lenne. A weboldal technikai és tárhely-szolgáltatója: a WEZZ Informatikai Kft. (1106 Budapest, Fehér út 10.) cookie-kat helyezhet el a honlapon. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal nem kerülnek összekapcsolásra, azaz a felhasználó ezen adatok alapján nem beazonosítható az adatkezelő részére. A külső szolgáltató (Wezz Informatikai Kft.) adatkezelésére az ezen szolgáltatók által meghatározott adatvédelmi előírások az irányadóak, és az ilyen adatkezelés tekintetében az adatkezelő semmilyen felelősséget nem vállal. Lehetőség a cookie-k kikapcsolására: amennyiben nem szeretnéd, hogy cookie-k útján esetleg információkat gyűjtsenek rólad a weboldal használatával összefüggésben, az internetböngésző beállításaiban részben vagy egészben kikapcsolhatod a cookie-k használatát.

Jogérvényesítési lehetőség: az adatkezelő mindent elkövet az adataid biztonsága érdekében. Ha mégis problémád vagy panaszod merül fel, első körben kérlek írj nekem, hogy tisztázhassuk a kérdést: az ur.anita@gmail.com címre. Amennyiben úgy érzed, hogy megsértettem a személyes adatok védelméhez való jogát, akkor az irányadó jogszabályok szerint jogorvoslattal élhetsz a hatáskörrel rendelkező szervnél: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.)

2018. május 24.