COACHING NEKED
Weboldal alcíme
A COACHINGRÓL
Lorem ipsum

Nekik bevált a coaching


A vállalkozó

Az egyszemélyes vállalkozásom jövője volt a kérdés. Nem láttam tisztán, milyen irány lenne a legmegfelelőbb, és hogyan tudok profitot növelni úgy, hogy közben élvezem azt, amit csinálok, önazonos maradok és nem kell vállalhatalan kompromisszumokat  kötnöm. Most 5 éves tervem van a vállalkozásom továbbvitelére, és örömmel vágok neki az előttem álló feladatoknak. Fontos szempont volt az organikus fejlődés, most úgy érzem, megvan az út hozzá.

A karrierépítő

Amióta az eszemet tudom, erre a pályára készülök. Már elmúltam 35 éves, de a vágyott pozícióról mindig egy kicsivel lecsúszok. Sokat dolgozom, céltudatos vagyok, de valami apróság mindig bezavar a képbe, nem jutok abban a tempóban előre, ahogy szeretnék. Perspektívát, akciótervet, fejlődési lehetőségeket akartam látni. Mindemellett azt, hogy a családomra is maradjon időm. A hatékonyság volt a kulcsszó. Megkaptam.

Az útkereső

Egy multinál töltöttem sok évet, jól fizetett, kiszámítható volt, megszoktam, talán még szerettem is. A folytonos túlórázásból, a stresszből viszont most elég. Ez nem az én ügyem, nem az én valódi szükségletem, szeretném megtalálni azt, amivel hasznosnak érzem magam és ami örömet okoz. Volt több ötletem a folytatásra, és most már azt is tudom, melyikkel kezdem és mi lesz, ha az netalántán mégse jön össze. A-, B- és C-terv, és mindhez van kedvem!